Esports 050 is een organisatie die zich inzet voor esports ontwikkeling in Groningen. Esports 050 creëert een platform voor esporters in het noorden maar is ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die esports bieden. Dit doen wij in samenwerking met kennispartners als Hanzehogeschool Groningen, Alfa college en gemeente Groningen.

Image Alt

Aanbod

 • Esports, gaming en gamification

  EGG-programma

  Het EGG-programma beoogt voornamelijk de integratie van game-elementen in beweegactiviteiten, met een focus op het omzetten van populaire games zoals Fortnite of FIFA naar real-life beweegactiviteiten. Esports 050 wil dit cruciale aspect van de hedendaagse belevingswereld benutten om toekomstige problemen onder jongeren, zoals overgewicht, eenzaamheid en verslaving, proactief aan te pakken.

 • Gamen, Leefstijl en Ontwikkeling(GLO)

  Coachingstraject

  Wij hebben een begeleidingstraject ontworpen voor kwetsbare doelgroepen, dat zich richt op hun interesses en hobby's. Hierin kunnen ze participeren zonder overmatige prikkels en sociale druk. Het programma omvat een mix van uitdagingen, fysieke activiteiten en leerzame elementen.

 • Esports- en gamingtoernooien op locatie

  Evenementen

  Wij faciliteren toernooien op zowel amateur- als professioneel niveau, en dit realiseren wij op jouw locatie. Wij zorgen voor eventmanagement, promotiemateriaal, prijzen en meer.

 • Virtual-Reality

  VR

  Wij bieden diverse doelgroepen de kans om kennis te maken met augmented reality. Uitstekend vermaak voor jongeren en een toekomstige ervaring voor ouderen.