Esports 050 is een organisatie die zich inzet voor esports ontwikkeling in Groningen. Esports 050 creëert een platform voor esporters in het noorden maar is ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die esports bieden. Dit doen wij in samenwerking met kennispartners als Hanzehogeschool Groningen, Alfa college en gemeente Groningen.

Image Alt

FIFA Skill Games

Uitleg beweegactiviteit

Esports 050 Introduceert een real-life variant van de FIFA Skill Games, geïnspireerd op de skill games die je binnen het FIFA-spel kunt spelen om je gamevaardigheden te meten. De FIFA Skill Games bestaan uit vijf secties, waaronder time dribble, free kick, target shooting, lob pass en dribble finish. Elk onderdeel onderwerpt verschillende vaardigheden aan praktische tests en analyseert ze grondig. Hieronder volgt nadere uitleg voor elk onderdeel:

1. Time Dribble

Dribbel zo snel mogelijk door het parcours, waarbij je tijd automatisch wordt opgenomen.

2. Free Kick

Schiet over de muur naar de gekleurde doelwitten die in het doel hangen.

3. Target Shooting

Oefen je voorzet door te mikken op de doelwitten.

4. Lob Pass

Verfijn je gevoel en behendigheid door de bal in de ton te lobben.

5. Dribble Finish

Dribbel om de gekleurde pilaren heen en rond af op het doel.

Na het oefenen van deze verschillende onderdelen volgt een officiële ronde om je vaardigheden daadwerkelijk te testen en zo je persoonlijke spelerkaart te creëren op basis van jouw prestaties. Deze spelerkaart wordt als aandenken aan het evenement aan de deelnemers overhandigd.

Aanbod
Fifa skill games
Contact