Esports 050 is een organisatie die zich inzet voor esports ontwikkeling in Groningen. Esports 050 creëert een platform voor esporters in het noorden maar is ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die esports bieden. Dit doen wij in samenwerking met kennispartners als Hanzehogeschool Groningen, Alfa college en gemeente Groningen.

Image Alt

Kennispartners

Onze kennispartners bestaan uit organisaties die zich inzetten voor esports ontwikkeling in Groningen. Met een enthousiast team van sportprofessionals en ondernemers onderzoeken wij de mogelijkheden en realiseren een nieuwe sportcultuur in het noorden van Nederland. Dit doen we samen met onze kennispartners.

Het beoogde doel van Esports 050 is een platform te zijn voor esporters in het noorden maar ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die esports bieden.

Dit zijn onze kennispartners

Instituut voor sportstudies

Directie maatschappelijke ontwikkeling/sport

Explorative space

Communicatie & multimedia design

Lectoraat ondernemerschap

Contact

Ook onze partner
worden?

Wilt u ook bijdragen aan de esports cultuur in Groningen? Stuur een bericht via dit contact formulier en vertel ons iets over uw organisatie of bedrijf. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen over de mogelijkheden.