E-sports 050 is een organisatie die zich inzet voor e-sports ontwikkeling in Groningen. E-sports 050 creëert een platform voor e-sporters in het noorden maar is ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die e-sports bieden. Dit doen wij in samenwerking met kennispartners als Hanzehogeschool Groningen, Alfa college en gemeente Groningen.

Image Alt

Kennispartners

Onze kennispartners bestaan uit organisaties die zich inzetten voor e-sports ontwikkeling in Groningen. Met een enthousiast team van sportprofessionals en ondernemers onderzoeken wij de mogelijkheden en realiseren een nieuwe sportcultuur in het noorden van Nederland. Dit doen we samen met onze kennispartners.

Het beoogde doel van E-sports 050 is een platform te zijn voor e-sporters in het noorden maar ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die e-sports bieden.

Dit zijn onze kennispartners

Instituut voor sportstudies

Directie maatschappelijke ontwikkeling/sport

Explorative space

Communicatie & multimedia design

Lectoraat ondernemerschap

Contact

Ook onze partner
worden?

Wilt u ook bijdragen aan de e-sports cultuur in Groningen? Stuur een bericht via dit contact formulier en vertel ons iets over uw organisatie of bedrijf. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen over de mogelijkheden.