Esports 050 is een organisatie die zich inzet voor esports ontwikkeling in Groningen. Esports 050 creëert een platform voor esporters in het noorden maar is ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die esports bieden. Dit doen wij in samenwerking met kennispartners als Hanzehogeschool Groningen, Alfa college en gemeente Groningen.

Image Alt

Over ons

Wie we zijn en wat we doen

Esports 050 is een organisatie die zich richt op esports, gaming, gamification en leefstijl binnen de provincie Groningen. Het voornaamste doel is om deze onderwerpen op een positieve en kansrijke manier te promoten en te gebruiken, met als resultaat meerwaarde te creëren voor de maatschappij. Esports 050 onderscheidt zichzelf door het presenteren van een gevarieerd aanbod waarin innovatie, uitdaging en plezier voorop staan.

De vijf belangrijkste speerpunten van Esports 050 zijn:

1. Het bestrijden van het negatieve stigma rondom esports en gaming.
2. Het overbruggen van de generatiekloof tussen jongeren en volwassenen.
3. Het integreren van esports/gaming in een gezonde en gestructureerde levensstijl.
4. Het inzetten van esports en gaming voor kwetsbare doelgroepen.
5. Het toepassen van esports, gaming en gamification in de beweegpraktijk

De samenstelling van Esports 050

Oprichter en eigenaar

Contact

Stuur ons je
bericht of vraag!

Heb je vragen over Esports 050 in het algemeen of wil je meer weten over onze missie en doelstellingen? Aarzel niet om ze te stellen via ons contactformulier. Voor zakelijke vragen kun je ons eveneens bereiken via dit formulier.