Esports 050 is een organisatie die zich inzet voor esports ontwikkeling in Groningen. Esports 050 creëert een platform voor esporters in het noorden maar is ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die esports bieden. Dit doen wij in samenwerking met kennispartners als Hanzehogeschool Groningen, Alfa college en gemeente Groningen.

Image Alt

Over ons

Wie we zijn en wat we doen

Esports050 is een organisatie die zich inzet voor esports ontwikkeling in Groningen. Met een enthousiast team van sportprofessionals en ondernemers onderzoeken wij de mogelijkheden en realiseren een nieuwe sportcultuur in het noorden van Nederland. Dit doen we samen met onze kennispartners.

Het beoogde doel van esports 050 is een platform te zijn voor esporters in het noorden maar ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die esports bieden.

Wij zijn Esports 050

Coördinator buurtsport

Coördinator buurtsport

Coördinator sportclubs

Contact

Stuur ons je
bericht of vraag!

Heb je algemene vragen over Esports 050 en/of onze opzet en doelen? Stel ze via het contactformulier. Voor zakelijk contact verwijzen we u graag door naar de pagina business & partners.