Esports 050 is een organisatie die zich inzet voor esports ontwikkeling in Groningen. Esports 050 creëert een platform voor esporters in het noorden maar is ook een kennisforum voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die esports bieden. Dit doen wij in samenwerking met kennispartners als Hanzehogeschool Groningen, Alfa college en gemeente Groningen.

Bringing the Game! Competitie is wat van gamen e-sports maakt. E-sport 050 beoogt deze competitie aan te bieden door dienstverlener te zijn in het organiseren van verschillende type toernooien en wedstrijden. En dat van professioneel- tot beginnersniveau. a

FIFA toernooi
organiseren

Esports 050 kan FIFA toernooien organiseren tot wel 32 deelnemers. Voor al €399,- ex. heb jij een toernooi op locatie met poulesysteem en scoreplatform. Neem contact op met de onderstaande knop en we bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Bewustwording toernooi

De jeugd verantwoord gamen bijbrengen. Organiseer dan ons bewustwordingstoernooi. Deze toernooien zullen per wijk georganiseerd worden in samenwerking met de buurtsportcoaches uit de wijk en bestaan uit drie componenten. Esports, gezondheid- en bewustwordingsquiz en fysiek sporten. Deze all-in toernooien organiseren wij al vanaf €649,- ex. per voor wel 48 deelnemers. Neem contact op met onze specialist voor meer informatie.

Abonneer op onze nieuwsbrief!